INTERNASJONAL FOREDRAGSHOLDER

Foredrag

Foredrag - MENTAL HELSE

Håndtere Covid-19 gjennom ledelse

Koronapandemien har både krevd endring i våre hverdagsrutiner og tvunget mange til å holde avstand fra nære og kjære. Dette har medført at behovet for å fostre god mental helse og skape et sterkt samhold på arbeidsplassen aldri har vært viktigere. Ved å dele sin egen livshistorie, kombinert med innsikt fra over 600 kvalitative videointervjuer, skaper Jimmy en levende og pragmatisk læringsmulighet for alle trinn innen lederskap. Han kombinerer sin bakgrunn fra Leger Uten Grenser, internasjonal shipping, idrett og entreprenørskap med det nyeste innen forskning. Ved å bruke sin egen bakgrunn og sårbarhet skaper Jimmy et åpent miljø for lytterne til foredraget. Det overordnede målet er å inspirere ledere til hvordan de kan håndtere koronakrisen på best mulig måte. Dette gjør han ved å skape det samme åpne miljøet innenfor deres team, som skaper rom for en arbeidsplass hvor den mental helsen til de ansatte kan blomstre. Samtidig som deres prestasjoner vokser i sin helhet og bidrar til å skape et sterkere samhold.

Dette foredraget er skreddersydd for ledere og managere som ønsker å snu denne krisen til en mulighet for selvutvikling og samhold blant de ansatte.

55 min foredrag + 25 min Q&A

Foredrag - MENTAL HELSE

Psykisk helse under Covid-19

Verden var allerede i midten av en voksende mental helsekrise før koronapandemien meldte sin ankomst. En krise bringer frem nye utfordringer for oss alle, men dette kan også være en unik mulighet til å vokse med både teamet og bedriften. For å hjelpe dine ansatte å håndtere - og med rett innstilling også vokse - gjennom denne krisen, tilbyr Jimmy et interaktivt foredrag. Webinaret bygger på reell og unik innsikt fra hans opplevelser med Leger Uten Grenser, internasjonal shipping, idrett, og utviklingen av The Human Aspect, kombinert med det siste innen forskning. Dette foredraget er skreddersydd for å inspirere de ansatte til å ta sin mentale helse mer på alvor. For å skape rom på arbeidsplassen der ansatte støtter hverandre som kollegaer, og lage grobunn for å vokse gjennom denne krisen.

Dette foredraget er ofte kombinert med “Ledelse Under Covid-19” for å sikre optimal effekt ettersom både ledere og ansatte får et tilpasset foredrag designet for å skape synergier på arbeidsplassen.

55 min foredrag + 25 min Q&A

Foredrag - MENTAL HELSE

Psykisk helse på arbeidsplassen

Koronapandemien har både krevd endring i våre hverdagsrutiner og tvunget mange til å holde avstand fra nære og kjære. Dette har medført at behovet for å fostre god mental helse og skape et sterkt samhold på arbeidsplassen aldri har vært viktigere. Som Amy Edmondson understreker i sin bok The Fearless Organisation; "Å skape psykologisk trygghet på arbeidsplassen for læring, innovasjon og vekst er nøkkelen til suksess i den moderne økonomi."
Jimmy skaper en god læringsmulighet for alle nivåer i bedriften, ved å kombinere sin egen brede livserfaring med innsikt fra over 600 kvalitative videointervjuer. Dette foredraget kan inspirere teamet ditt til å ta egen mental helse mer på alvor, gjennom å lære og nyttegjøre seg av de ressursene som er tilgjengelige i dem selv. Foredraget demonstrerer viktigheten av psykisk helse på arbeidsplassen som et sted for psykologisk trygghet, god personlig vekst, så vel som et sted man finner mestring når livet utfordrer.

55 min foredrag + 25 min Q&A

Foredrag - LEDELSE OG UTVIKLING

Krise-ledelse & -håndtering

Koronaviruset har påvirket oss alle på måter vi aldri kunne ha forestilt oss. Etter en traumatisk hendelse som leder i Leger Uten Grenser, fikk Jimmy selv oppleve hvor mye et dedikert og inspirerende lederteam kan bidra med under en krise. Han nyttiggjør for deg sin erfaring med lederskap innen et bredt utvalg av forskjellige bransjer over en årrekke. Dette foredraget kombinere hans personlige historie med konkrete verktøy skreddersydd til deres team og bransje. Dette er kriseledelsestrening på høyeste nivå, som vil gjøre ledere og managere bedre rustet til å lede sine team eller bedrifter gjennom en krise.

Dette foredraget er skreddersydd for ledere og managere som ønsker å lede teamet sitt gjennom denne krisen og samtidig vokse som leder og person.

55 min foredrag + 25 min Q&A

Foredrag - LEDELSE OG UTVIKLING

Forebygging av utbrenthet

Psykisk uhelse, redusert effektivitet, depresjon og angst; dette er kun noen få symptomer på utbrenthet erfart av millioner av mennesker verden over. Verden var allerede midt i en voksende mental helsekrise før koronapandemien meldte sin ankomst. I dette foredraget foretar Jimmy et dypdykk inn i det presset som følger ulike bransjer, og tilbyr en rekke anvendelige verktøy for å forebygge utbrenthet. Han deler sine egne erfaringer med utbrenthet da han som ung fremadstormende talent  innen shipping, flyttet til Singapore for å leve ut sitt livs sjanse. Dette, kombinert med hans kunnskap og verktøy som tidligere idrettsutøver, INGO feltarbeider, coach og entreprenør, vil gi teamet ditt førstehånds-kunnskap og ekspertise på hvordan håndtere overveldende stress og eventuell utbrenthet.

Dette foredraget er skreddersydd til high-performing arbeidsmiljøer, der en kombinasjon av high-achievers, økt stress og konkurranse øker sjansen for utbrenthet.

55 min foredrag + 25 min Q&A

Foredrag - LEDELSE OG UTVIKLING

Styrkebasert utvikling

Gjennom sitt arbeid innen sport, internasjonal shipping, INGO feltarbeid og entreprenørskap har Jimmy bygget et unikt og innsiktsfullt foredrag rundt styrkebasert utvikling. Helt siden oppveksten har Jimmy vært nysgjerrig på hvordan man kan utfordre seg selv og andre, til å utnytte sitt fulle potensiale. Ved å bruke sin egen historie og unike erfaring, kombinert med den nyeste innen forskning, gir Jimmy deg konkrete verktøy for å nyttiggjøre deg av dine unike styrker. Han har som mål å inspirere lytterne og utstyre de med verktøy for å fortsette sin egen personlige utviklingsreise, og skape synergier med sine kolleger på arbeidsplassen.

Dette foredraget er skreddersydd for ledere som ønsker å styrke sine ansatte til å utnytte mer av deres styrker og personlige evner, samtidig som de skaper et arbeidsmiljø preget av vekst.

55 min foredrag + 25 min Q&A

Jimmy westerheim

Kom i kontakt for å booke Jimmy Westerheim som foredragsholder